ФОРМУЛЮВАННЯ МАТЕМАТИЧНОЇ МОДЕЛІ БАГАТОКРИТЕРІАЛЬНОГО ВИБОРУ ВІЙСЬКОВОЇ ТЕХНІКИ ТА РЕЗУЛЬТАТІВ ОЦІНКИ ТОЧНОСТІ РОЗВ'ЯЗАННЯ ЗАДАЧІ БАГАТОВЕКТОРНОЇ ОПТИМІЗАЦІЇ - Овчаренко, Юрій Євгенович; Овчаренко, Юрий Евгеньевич; Ovcharenco, Yu. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2011)
Сформульовано математичну модель багатокритеріального вибору військової техніки.
ФОРМУЛИРОВАНИЕ МАТЕМАТИЧЕСКОЙ МОДЕЛИ МНОГОКРИТЕРИАЛЬНОГО ВИБОРА ВОЕННОЙ ТЕХНИКИ И РЕЗУЛЬТАТОВ ОЦЕНКИ ТОЧНОСТИ РЕШЕНИЯ ЗАДАЧИ МНОГОВЕКТОРНОЙ ОПТИМИЗАЦИИ
FORMATION OF MATHEMATICAL MODEL FOR MULTICRITERION CHOICE OF MILITARY EQUIPMENT AND ESTIMATION RESULTS OF MULTIVECTOR OPTIMIZATION PROBLEM SOLVING PRECISION
Keywords: озброєння та військова техніка; цільове призначення; система «військова техніка - середовище застосування»; вектор умов застосування; вооружение и военная техника; целевое использование; система «военная техника - среда применения»; вектор условий использования; armament and military equipment; goal assignment; «military equipment - area of application»; vector of application conditions; 62.50.23:517.8