Електропровідність антифризу і концентрація продуктів корозії - Наглюк, М. І.; Naglyuk, М.; Наглюк, М. И. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2010)
Отримано залежність зміни електропровідності антифризу від концентрацій продуктів корозійного зношування.
Conductivity of antifreeze and concentration of products of corrosion
Электропроводность антифриза и концентрация продуктов коррозии
Keywords: электропроводимость; антифриз; охлаждающая жидкость; концентрация; conduction; antifreeze; cooling fluid; density; электропроводимость; антифриз; охлаждающая жидкость; концентрация; 629.017