ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ. ПРОСТОРОВО-ЧАСОВА ОРІЄНТАЦІЯ - Алексієв, В. О.; Колодинський, Д. Д.; Алексеев, В. О.; Колодынский, Д. Д.; Aleksiyev, V.; Kolodinskiy, D. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Розглядається інтелектуалізація транспортних систем шляхом створення інформаційно-комунікаційної технології.
ИНФОРМАЦИОННО-КОММУНИКАЦИОННАЯ ТЕХНОЛОГИЯ. ПРОСТРАНСТВЕННО-ВРЕМЕННАЯ ОРИЕНТАЦИЯ
INFORMATION AND COMMUNICATION TECHNOLOGIES. ORIENTATION IN SPACE-TIME
Keywords: інтелектуалізація; інформаційно-комунікаційна технологія; автомобіль; просторово-часова орієнтація; интеллектуализация; информационно-коммуникационная технология (ИКТ); автомобиль; пространственно-временная ориентация; intelligence; information and communication technology (ICT); the car; orientation in space-time; 656:004.75