Підвищення якості вторинних силумінів в умовах сучасного виробництва - Волчок, Іван Петрович; Мітяєв, Олександр Анатолійович.; Фролов, Роман Олександрович; Круліковська, Ольга Олександрівна; Ванярха, Тетяна Віталіївна; Volchok, Ivan; Mityayev, Olexandr; Frolov, Roman; Krulikovska, Olha; Vaniarkha, Tetiana; Волчок, Иван Петрович; Митяев, Александр Анатольевич; et al. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
Показано можливість отримання якісних вторинних силумінів із низькосортової шихти з високим вмістом заліза. Установлено, що комплексна технологія забезпечує отримання рівня механічних властивостей, що відповідають вимогам ДСТУ 2839-94 навіть за умови вмісті заліза в сплаві до 1,84 мас. %.
Increasing secondary silumins quality in the conditions of prezent day production
Повышение качества вторичных силуминов в условиях современного производства
Keywords: вторинні силуміни; інтерметалідні фази; структура; спадковість; модифікувальна обробка; secondary silumins; intermetallic; phases; structure; hereolity; modification treatment; вторичные силумины; интерметаллидные фазы; наследственность; модифицирующая обработка; 669.715; 10.30977/BUL.2219-5548.2020.91.0.105