Представлення результатів наукових досліджень у дисертаційних роботах: методичні рекомендації : навчально-методичний посібник - Мигаль, В.; Аргун, Щ. (Майдан, 2025)
У роботі представлені загальні вимоги до постановки завдання і викладення результатів наукових досліджень у дисертаційних роботах. Формалізовано методичні рекомендації, що стосуються формування мети дослідження, визначення наукової новизни роботи та формулювання висновків. Для полегшення використання цих рекомендацій наведені ключові слова, типові фрази, уточнювальні слова і приклади формулювань. Представлено структуру та взаємозв’язки основних складових постановки завдання й оцінки результатів досліджень. Ця робота призначена для здобувачів наукових ступенів, їхніх наукових керівників, а також для науковців, які формують наукові звіти та готують результати своїх досліджень до публікації у періодичних виданнях, що індексуються.
Keywords: наукові дослідження; дисертаційна робота; методичні рекомендації; 001.8(075)