Удосконалення міжміської маршрутної системи перевезення запчастин на прикладі ТОВ «INTER CARS UKRAINE» - Карягіна, Юлія Романівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Предметом дослідження в кваліфікаційній роботі є логістична система постачання автомобільних запчастин компанії «Inter Cars S.A.», яка включає оптимізацію маршрутів міжміських перевезень вантажів. У дослідженні розглянуто сучасні підходи до моделювання маршрутів перевезення вантажів, визначення раціонального розміщення складів, розробки оптимальної маршрутної мережі. Результати дослідження свідчать, що впровадження центрального хабу дозволить рівномірно розподілити вантаж між складами, скоротити час обробки замовлень і підвищити загальну ефективність системи. Це дозволить не тільки знизити операційні витрати, а й підвищити рівень обслуговування клієнтів, тим самим підвищивши конкурентоспроможність компанії на ринку. Тому запропоновані зміни щодо вдосконалення маршрутної мережі компанії «Inter Cars S.A.» є практичним та ефективним рішенням, що дозволяє забезпечити сталий розвиток логістичної системи та задовольнити потреби сучасного ринку. Це також сприяє зменшенню навантаження на навколишнє середовище за рахунок зменшення пробігу транспортних засобів та оптимізації використання ресурсів.
Keywords: логістика; оптимізація; склад-хаб; транспортні маршрути; вантажні перевезення