Проект зони діагностування тягових властивостей легкових автомобілів у складі СТО міського типу - Токарев, Іван Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Об’єкт дослідження – роликовий стенд для тягових випробувань. Мета роботи – проект СТО з ділянкою тягових властивостей легкових автомобілів. Метод дослідження – теоретичний аналіз взаємодії автомобіля з роликовим стендом при тягових випробуваннях. У дипломному проекті розроблено технологічні інструкції з діагностики, ТО та ремонту ДВЗ автомобіля Skoda Octavia. Представлена класифікації тягових стендів, а також дослідження взаємодії автомобіля зі стендом при тягових випробуваннях, наведені схеми взаємодії коліс автомобіля з стендом.
Keywords: діагностування; технічне обслуговування; роликовий стенд; інструкції; станція технічного обслуговування