Дослідження впливу робіт з підвищення транспортно-експлуатаційного стану дорожнього покриття міських вулиць на безпеку руху - Гревцов, Андрій Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі проведена оцінка кліматичних характеристик району; оцінка аварійності на вул. Клочківській. Розглянуто вплив транспортно-експлуатаційних показників дорожнього покриття міських вулиць на безпеку руху. Проведені дослідження впливу рівності дорожнього покриття та коефіцієнта зчеплення на безпеку руху; оцінка впливу дорожніх умов на аварійність. Визначенні обсяги робот. Розроблені технологія та організація робіт з ямкового, капітального ремонту дорожнього одягу та зимового утримання.
Keywords: автомобільна дорога; транспортно-експлуатаційні; показники; зимове утримання; безпека дорожнього руху; протиожеледні матеріали; ямковий ремонт; капітальний ремонт; технологія і організація робіт