Удосконалення ТО та Р ходової частини легкових автомобілів на СТО - Коваленко, Вадим Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломній роботі проведено технологічний розрахунок з метою визначення можливості організації поста діагностики та ремонту ходової частини легкових автомобілів, на основі чого розроблено генеральний план. Проведено техніко-економічний аналіз запропонованих рішень. Виконано підбір діагностичного обладнання та ремонту ходової частини. Проведений порівняльний аналіз обладнання та їх профіль якості. Розроблена схема впровадження послуги ремонту ходової частини та регулювання кутів установки коліс. Розроблені технологічні інструкції діагностування та обслуговування ХЧ автомобіля. Запропоновані способи по удосконаленню окремих деталей ХЧ. Проведено обґрунтування доцільності реалізації інвестиційного проекту з проведення реконструкції.
Keywords: ХОДОВА ЧАСТИНА НЕСПРАВНОСТІ; ДІАГНОСТИКА ДОСЛІДЖЕННЯ ПОЛІПШЕННЯ