Транспортний засіб категорії N2. Розробка карданної передачі та дослідження конструкції гальмівної системи. - Бахмутський, Дмитро Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Об'єкт роботи – транспортний засіб категорії N2. Мета роботи – карданна передача та дослідження конструкції гальмівної системи.
У процесі виконання роботи було здійснено аналіз конструкцій транспортних засобів категорії N2 класичної компоновки. Особлива увага приділялася конструкції карданних передач та гальмівної системи.
Keywords: транспортний засіб; трансмісія; карданний вал; крутний момент; хрестовина; гальма; підсилювач; гальмівний механізм