Формування іншомовної аудитивної компетенції студентів за допомогою автентичних матеріалів - Чевичелова, Олена Олександрівна; Chevychelova, Olena; Чевычелова, Елена Александровна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
У статті проаналізовано особливості навчання аудіювання в технічному ЗВО, кон-кретизовано вимоги до системи аудитивних вправ. Обґрунтовано важливість та ефективність використання автентичних матеріалів у процесі формування іншомовної аудитивної компетенції студентів. Розглянуто джерела автентичних аудіотекстів.
Developing students’ foreign language listening competence using authentic materials
Формирование иноязычной аудитивной компетенции студентов с помощью аутентичных материалов
Keywords: іноземна мова; аудіювання; аудитивна компетенція; автентичні матеріали; технічний ЗВО; foreign language; listening; listening competence; authentic materials; technical university; иностранный язык; аудирование; аудитивная компетенция; аутентичные материалы; технический вуз; 378.147; 10.30977/BUL.2219-5548.2020.91.0.200