Cтруктура адаптивної резонансної моделі управління якістю транспортного обслуговування міським громадським пасажирським транспортом - Іванов, Ігор Євгенович; Вдовиченко, Володимир Олексійович; Ivanov, Igor; Vdovychenko, Volodymyr (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі на основі ситуаційно-структурного підходу, що запропонований в якості інваріантної основи багаторівневого аналізу міського громадського пасажирського транспорту сформована структура комплексної адаптивної резонансної моделі управління. Запропонована структура ґрунтується на встановленні класифікаційних ознак якості транспортного обслуговування населення та містить базові шари розпізнавання передумов її забезпечення в межах різних рівнів, що відповідають стратегічним типам управління міським пасажирським транспортом: покращення мобільності та підвищення якості транспортного обслуговування, економічне стимулювання, ресурсна ефективність транспортної інфраструктури, безпека дорожнього руху, екологічний вплив.
Structure of adaptive resonant model of managing the quality of city public passenger transportation
Keywords: міський пасажирський транспорт; якість транспортного обслуговування населення; комплексне управління; ідентифікаційно-структурний аналіз; city public transport; quality of transport services; integrated management; identification and structural analysis; 656.072; 10.30977/VEIT.2021.19.0.60