Розробка стратегії розвитку персоналу - Попович, Єлизавета Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Удосконалено визначення терміну «стратегія розвитку персоналу», що, на відміну від існуючих, базуєтьсяся на дефініціях його утворюючих (опорних) термінів, зокрема : «стратегія управління персоналом» та «розвиток персоналу». Термін «стратегія розвитку персоналу» розкривається як деталізована стратегія управління персоналом, що конкретизує дії, програми та рішення стосовно саме цієї функції управління, розглядаючи процеси підготовки працівників, кар’єрного росту, планування резерву керівників тощо.
Keywords: стратегія; персонал; розвиток персоналу; стратегія розвитку персоналу; менеджмент персоналу