Удосконалення логiстичного управлiння рiзними видами транспорту, складуванням та переробкою вантажiв у транспортних вузлах - Лiтвiнова, Яна Володимирiвна (My University, 2017)
Дисертація присвячена вирішенню науково-технічної задачі підвищення ефективності процесів логістичного управління у транспортних вузлах. В роботі запропонована модель функціонування мультимодального транспортного вузла, що дозволяє врахувати стохастичну природу попиту на послуги транспортного вузла і процесів обслуговування матеріальних потоків. Розроблена модель дозволяє оцінити оптимальні параметри управління процесами обслуговування матеріального потоку у мультимодальному транспортному вузлі. Практичне значення отриманих результатів полягає в розробці підходів до визначення найбільш ефективного варіанту обслуговування матеріальних потоків, а також до визначення оптимальних чисельних характеристик виробничих ресурсів транспортного вузла. Практичне значення результатів дисертації підтверджується актами впровадження у Дніпропетровському річковому порті.
Keywords: логістичне управління; транспортний вузол; матеріальний потік; параметри потоку заявок; виробничі ресурси; 656.11