Облік операцій з оборотними активами - Якімова, Вікторія Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Досліджено параметри визнання, оцінки і класифікації оборотних активів для цілей обліку, аналізу і контролю; окреслено систему нормативно-правового регулювання здійснення та відображення в обліку операцій з оборотними активами. Розглянуто особливості побудови облікового процесу операцій з оборотними активами, їх організаційно-методичну основу. Узагальнено технологію обліку операцій з матеріальними та фінансовими оборотними активами підприємства; розглянуто напрямки технічного, бухгалтерського і адміністративного контролю операцій з оборотними активами ТОВ «Славдорстрой».
Keywords: облік; аналіз; оборотні активи; контроль