Проект відновлення мосту через р. Здвиж на км 16+017 автомобільної дороги О101301 Гостомель – Берестянка – Мирча - Іщенко, Микола Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У роботі наведені опис існуючого мосту та його стану на момент обстеження. Детально наведено організаційно-технологічне забезпечення робіт з відновлення об’єкту дослідження. Розроблено схеми виробництва робіт з улаштування фундаментів та встановлення балок прогонових будов. Виконано планування будівельного майданчику та розраховано обсяги робіт по відновленню мосту.
Keywords: Відновлення; організація виробництва робіт; будівельний майданчик; обсяги робіт; обстеження