Розробка комп’ютеризованої системи вимірювання параметрів та контролю стану акумулятора електромобіля на базі мікроконтролерної платформи - Нагорний, Михайло Євгенійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Мета роботи – розробка комп’ютеризованої системи вимірювання параметрів та контролю стану акумулятора електромобіля на базі мікроконтролерної платформи, що дозволить проводити діагностику батареї без розпаковування її герметичного корпусу. Об’єкт дослідження – процес вимірювання параметрів та контролю стану акумуляторних батарей електромобілів. Предмет дослідження – методи вимірювання параметрів акумуляторних батарей електромобілів та використання мікроконтролерних платформ для їх моніторингу і діагностики. В роботі розглядається актуальність комп’ютеризованої системи вимірювання параметрів та контролю стану акумулятора електромобіля.
Keywords: акумулятор; контроль стану акумулятора; мікропроцесор; модуль can dus; літієві акумуляторні батареї