Особливості проєктування шляхопроводу з плитними монолітними залізобетонними прогоновими будовами - Мостовий, Володимир Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Розробка проєктування монолітних попередньо напружених залізобетонних прогонових будов мостів з натягом на бетон з врахуванням особливостей та технології їх зведення.
Keywords: проєктування шляхопроводу; монолітні попередньо напружені прогонові будови; пост-напружені системи