Метрологiчна надiйнiсть - Богатов, О. I.; Пащенко, Р. Е.; Коваль, А. О. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2018)
В конспект лекцій включені відомості, що являють собою основні етапи роботи під час розрахунку надійності метрологічних засобів. Розглянуті основні поняття та показники теорії надійності. Викладені методи розрахунку надійності засобів вимірювання та можливості автоматизованого розрахунку надійності. Також розглянуті підходи щодо випробування на надійність засобів вимірювання. Конспект лекцій призначений для студентів, що навчаються за спеціальністю “Метрологія та вимірювальна техніка”.
Keywords: 621.3.019.3