Склад електродного покриття - Рюмiн, Володимир Володимирович; Солнцев, Леонард Олександрович; Рюмiн, Генадій Володимирович; Іванченко, Володимир Миколайович; Левицький, Єфім Львович (My University, 2003)
Склад електродного покриття для наплавки виробів з високомарганцевої сталі, який містить плавиковий шпат, графіт, марганець, слюду, мармур, високовуглецевий ферохром, який відрізняється тим, що додатково містить: карбоксиметилцелюлозу, фероітрій, доломіт, ільменітовий концентрат при такому співвідношенні компонентів, мас.%: 1. Плавиковий шпат 7,0 – 10,7; 2. Графіт 1,0 - 1,5; 3. Марганець 38,0 - 40,3; 4. Слюда 3,0 - 4,0; 5. Мармур 11,0 - 13,0; 6. Високовуглецевий ферохром 21,25 - 26,0; 7. Карбоксиметилцелюлоза 1,0 - 2,0; 8. Фероітрій 0,15 - 0,25; 9. Доломіт 3,0 - 5,0; 10. Ільменітовий концентрат 5,0 - 6,5.