Проект шиномонтажного відділення для міської СТО - Кізим, Олександр Валентинович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт дослідження – ходова частина автомобіля. Мета проекту – забезпечити поліпшення обслуговування коліс та шин автомобілів. Методи дослідження – аналітичні дослідження. У роботі розглянуті питання проектування СТО, порядок робіт при технічному обслуговуванні коліс та шин автомобілів, розроблені технологічні інструкції та інструкції щодо безпеки життєдіяльності на посту.
Keywords: СТО; ШИНИ; СХОДЖЕННЯ; РОЗВАЛ; БЕЗПЕКА; СТЕНД; БАЛАНСУВАННЯ