Удосконалення системи регенерації робочих рідин БДМ - Ерфан, Владислав Андрійович (My University, 2025)
У кваліфікаційній роботі виконано аналіз основних типів установок регенерації робочих рідин гідроприводів. Розроблено графік планово-попереджувальних ремонтів та на його базі виконано розрахунки кількісного складу основних підрозділів бази механізації і визначено площі її виробничого корпусу і ділянки з регенерації робочих рідини гідроприводів БДМ. Виконано розрахунки насосної станції та механізму приводу відцентрового очищувача установки для промивки гідросистем БДМ. Спроектовано генеральний план бази механізації та виробничий корпус. Розроблено креслення загального виду установки регенерації робочих рідин. Виконано оцінку економічного ефекту від впровадження поста регенерації робочих рідин гідроприводу БДМ
Keywords: база механізації; графік ппр; виробничий корпус; генеральний план; регенерації робочої рідини; насосна станція