Технології просування веб-сайту в мережі Інтернет - Рафальський, Олександр Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
У дипломної роботі студента Рафальського О.Ю. розглянуто актуальну проблему створення систем для просування веб-сайту в мережі Інтернет. Автор зосередив свою увагу на загальних проблемах використання ефективних технологій Інтернет-маркетингу для підвищення ефективності веб-сайту, та визначив перспективні інструменти інтернет-маркетингу та засоби аналізу трафіка. Був проведен аналіз концепції автоматизації просування веб-сайту у мережі Інтернет. Також був розроблен механізм динамічної заміни контенту та інтегрування каналів зв’язку з CRM та мобільною АТС. Автор аналізує функції, види існуючих методів інтернет-маркетингу та аналізу трафіка. Основна увага в роботі приділена підключенню сайту до системи аналітики Google Analytics за допомогою Google Tag Manager. Також в роботі проведен аналіз надійності та техніко-економічне дослідження розробки.
Keywords: seo-оптимізація; контекстна реклама; аналіз трафіка; конверсія; crm система; мобільна атс