Аналіз можливості впровадження принципів Зеленої угоди при відновленні міст на прикладі м. Харкова - Негуторова, Катерина Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В роботі представлені: аналіз нормативної бази зеленої угоди; аналіз економічного питання Європейської зеленої угоди; розглянули українські міста, які отримали міжнародне визнання за інновації зеленої угоди.
Keywords: європейська зелена угода; економічне питання ЄЗУ; Українські міста; "зелене" місто