ФОРМУВАННЯ МОДЕЛІ АНТИКРИЗОВИХ ЗАХОДІВ НА АТП - Бочарова, Н. А.; Верьовка, Р. С.; Bocharova, N.; Verevka, R. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
Розглянуто причини появи кризових явищ, які необхідно контролювати при першій стадії кризи. Запропоновано інструменти діагностування кризового стану на автотранспортному підприємстві. Обґрунтовано основні напрями діяльності АТП щодо зниження витрат. Запропоновано напрями залучення коштів на АТП в умовах стійкої та хронічної фінансової нестійкості. Уточнено алгоритм розробки реструктуризації боргових зобов’язань на АТП. Сформовано модель антикризових заходів на АТП.
MODEL FORMATING FOR MTC ANTI-CRISIS MEASURES
Keywords: криза; діагностика; витрати; кошти; фінансова нестійкість; реструктуризація; санація; ліквідація; антикризові заходи; crisis; diagnostics; costs; fund raising; financial instability; restructuring; sanitation; liquidation; anti-crisis measures; 658.16