Модель технологія диспетчерського управління маршрутами транспорту - Мотчаний, Дмитро Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В роботі проведено огляд і аналіз проблеми диспетчерського управління маршрутами транспорту. Розроблено модель диспетчерського управління маршрутами транспорту. Розроблено імітаційну модель транспортних потоків для аналізу та прогнозування маршрутів.
Keywords: диспетчерське управління; маршрути; транспорт; інформаційна технологія