Технологія синтезу АРМ диспетчера АТП - Аширов, Дмитро Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Дипломна робота присвячена питанню підвищення ефективності роботи АТП за рахунок розробки технології синтезу АРМ диспетчера АТП. В роботі проведено аналіз задач інформаційного забезпечення АТП, структури АТП та АРМ диспетчера АТП; розроблена структурна модель технології синтезу та АРМ диспетчера АТП;вибрані та обґрунтування моделей багатокритеріальної оцінки та оптимізації;розроблені модель вибору програмних засобів, модель вибору апаратних засобів, модель вибору місця розташування АРМ диспетчера АТП, модель вибору персоналу для АРМ диспетчера АТП;– розроблена структурна схема комп’ютерної технології побудови АРМ диспетчера АТП; приведено приклад практичної реалізації моделі інформаційного забезпечення АТП.
Keywords: математична модель; метод аналізу ієрархій; метод багатокритеріальної оцінки; методи прийняття рішень; синтез АРМ диспетчера