ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ТА ПРАКТИКА ІНТЕЛЕКТУАЛІЗАЦІЇ ТРАНСПОРТНИХ МАШИН ТА СИСТЕМ - Алексієв, О. П.; Дзюбенко, О. В.; Неронов, С. М.; Пронін, С. В.; Алексеев, О. П.; Дзюбенко, А. В.; Пронин, С. В.; Alekseev, O.; Dzyubenko, A.; Neronov, S.; Pronin, S. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2009)
Розглянуто задачу створення інтелектуальних систем на автомобільному транспорті
ТЕНДЕНЦИИ РАЗВИТИЯ И ПРАКТИКА ИНТЕЛЛЕКТУАЛИЗАЦИИ ТРАНСПОРТНЫХ МАШИН И СИСТЕМ
TRENDS AND PRACTICE OF INTELLECTUALIZATION OF VEHICLES AND SYSTEMS
Keywords: інтелектуалізація; моніторинг; розумний автомобіль; аналітична платформа; интеллектуализация; мониторинг; думающий автомобиль; аналитическая платформа; intellectualization; monitoring; smart vehicles; analytical platform; 004.8(07)