Визначення енергоефективності парку автобусів ТОВ «Експрес» - Крупка, Андрій Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У роботі розглянуто актуальне питання визначення енергоефективності парку автобусів ТОВ "ЕКСПРЕС". Автором роботи детально пророблено методику визначення енергоефективності автобусів та розроблено регресійні моделі залежності питомих витрат палива (на л/100 пас-км) від величини експлуатаційної швидкості. Запропоновані в роботі практичні рекомендації дозволяють підвищити енергоефективність роботи парку автобусів та зменшити обсяг викидів шкідливих речовин.
Keywords: транспортно-експлуатаційні показники; транспортна робота; витрата палива; енергоефективність; експлуатаційна швидкість