Проект міської станції технічного обслуговування легкових автомобілів з розробкою паливної дільниці - Яровий, Олександр Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Об’єктом дослідження є система живлення автомобіля з безпосереднім упорскуванням пального. Метою проєкту є підвищення ефективності обслуговування та ремонту паливної системи з безпосереднім упорскуванням. Методи дослідження – аналітичні підходи. У роботі проаналізовано особливості проєктування станції технічного обслуговування, визначено послідовність дій при технічному обслуговуванні паливної системи, а також розроблено технологічні карти та інструкції з охорони праці на робочому місці.
Keywords: паливо; паливні магістралі; станція технічного обслуговування; форсунки; насос; стенд