Дослідження ефективності функціонування системи доставки вантажів автомобілями ТОВ «Транс-ресурс» у міжміському сполученні - Масич, Артем Вікторович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В дипломній роботі було проаналізовано поточний стан функціонування системи доставки вантажів в міжміському сполученні та існуючі методи тарифоутворення, розроблено методику визначення надійності постачання за маршрутами у міжміському сполученні, на основі чого розроблено рекомендації по підвищенню ефективності функціонування системи.
Keywords: вантажні перевезення; доставка вантажів; ефективність; тариф; тарифоутворення; маршрути; міжміське сполучення; надійність