ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНА ОЦІНКА РЕЗУЛЬТАТІВ ВИПРОБУВАНЬ І ДИСКОВИХ ГАЛЬМ З УРАХУВАННЯМ СИСТЕМОЛОГІЧНОГО ПІДХОДУ - Гудз, Г. С.; Захара, І. Я.; Гудз, Г. С.; Захара, И. Я.; Gudz, G.; Zahara, І. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2011)
Розглянуто техніко-економічну доцільність системологічного підходу до дослідження температурних режимів вентильованих та невентильованих дискових гальм автобусів на типових режимах випробувань.
ТЕХНИКО-ЭКОНОМИЧЕСКАЯ ОЦЕНКА РЕЗУЛЬТАТОВ ИСПЫТАНИЙ И ДИСКОВЫХ ТОРМОЗОВ С УЧЕТОМ СИСТЕМОЛОГИЧЕСКОГО ПОДХОДА
TECHNICAL-ECONOMICAL EVALUATION OF THE TEST I RESULTS OF DISC BRAKES BASED ON SYSTEMOLOGICAL APPROACH
Keywords: вентильовані та невентильовані дискові гальма; автотранспортний засіб; випробування І; теплова модель; економічна ефективність; вентилируемые и невентилируемые дисковые тормоза; автотранспортное средство; испытания І; тепловая модель; экономическая эффективность; ventilated and non-ventilated disc brakes; vehicle; test I; a thermal model; economic efficiency; 629.113-592.001.57/004-15