Модель вибору кластеру біометричної ідентифікації - Шевченко, Богдан Русланович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В першому розділі розглянуто методи біометричної аутентифікації. В другому розділі розглянутокритерії вибору кластерів біометричної ідентифікації. В третьому розділі розробленоструктуру інформаційної технології вибору кластеру біометричної ідентифікації. В четвертому розділі розроблено модель вибору кластеру біометричної ідентифікації. В п’ятомурозділі реалізованприклад вибору кластеру біометричної ідентифікації.
Keywords: кластер; біометрична ідентифікація; модель; інформаційна технологія; топологія