Проект СТО легкових автомобілів з розробкою поста контролю кутів установки коліс - Сєрокуров, Вячеслав Дмитрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У проекті була розрахована та спроектована станція технічного обслуговування з постом обслуговування підвіски легкових автомобілів. Виконано аналіз методів діагностики підвіски та установки кутів керованих коліс автомобіля, проаналізовано перелік можливих причин їх несправностей та методи усунення. Підібрано необхідне устаткування для поста обслуговування підвіски.
Keywords: ДІАГНОСТИКА; КУТИ УСТАНОВКИ КОЛІС; ПІДВІСКА; 3D СТЕНДИ; 3D СТЕНД BOSCH FWA 4630