Оцінка точності вимірювання об’ємів рідин - Онопко, Кирило Русланович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
На основі проведених досліджень технологічного процесу в резервуарному парку зберігання світлих нафтопродуктів проведено аналіз факторів, які впливають на точність визначення об’ємів цих рідин. З метою оперативного та точного обліку руху світлих нафтопродуктів на нафтобазах було запрпоновано варіант автоматизованої системи контролю та управління технологічним процесом резервуарного парку, було описано алгоритм його дії.
Keywords: Випаровування нафтопродуктів; облік нафтопродуктів; резервуарний парк; рівнеміри; світлі нафтопродукти