Розробка методу діагностування мехатронних паливних систем бензинового двигуна автомобіля - Школін, Сергій Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мета роботи: Розробка методу діагностування мехатронних систем двигунів внутрішнього згорання шляхом удосконалення алгоритмів, що дозволить проводити поглиблене діагностування. Об’єкт роботи: процеси діагностування мехатронних систем ДВЗ. Предмет роботи: метод діагностування мехатронних систем ДВЗ. В роботі проведено наліз аналіз розвитку мехатронних систем ДВЗ; розроблено узагальнену структуру діагностичної моделі мехатронної системи ДВЗ; розроблено функціональну структуру мікропроцесорних систем керування ДВЗ; розроблено діагностичні параметри датчиків виконавчих пристроїв ДВЗ та способи контролю їх технічного стану та метод діагностування мехатронних систем ДВЗ.
Keywords: мехатронні системи; автотранспортний засіб; діагностування; автомобільний двигун; мікропроцесорні системи