Технологія синтезу системи дозування рідини - Петренко, Ю. А.; Костиря, Д. А.; Аширов, Д. В.; Petrenko, Yu.; Ashirov, D.; Kostyrya, D. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У роботі проведено аналіз технології дозування рідини. На підставі аналізу публікацій поставлена мета роботи, а саме: розробити технологію синтезу системи дозування рідини, обґрунтувати критерії вибору апаратних та програмних засобів для систем автоматизації дозування рідини, проаналізувати методи прийняття рішень у різних умовах визначеності інформації, розробити модель вибору апаратних і програмних засобів для автоматизації дозування рідини, розробити фізичну модель системи дозування рідини на платформі мікропроцесора Arduino NANO/UNO.
Technology of synthesis of the liquid dosing system
Keywords: автоматизація технологічних процесів; технології дозування рідини; модель вибору апаратних та програмних засобів; моніторинг якості води; система автоматизації дозування рідини; automation of technological processes; liquid dosing technologies; model of hardware and software selection; water quality monitoring; liquid dosing automation system; 624.132.6; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.93.0.19