Склад бетонної сумiшi - Ольгiнськiй, Олександр Георгійович; Лукiн, Микола Петрович; Бугаєвський, Сергій Олександрович; Редкозубов, Олександр Олексійович (My University, 2001)
Склад бетонної суміші, що включає цемент, пісок, воду замішування та зміцнюючі домішки і відрізняється тим, що в якості останніх він містить водний розчин хлоралюмокальція та модифікований пентафтальовий полімер, компоненти узяті у наступному співвідношенні, в мас. %: Цемент 21,0-23,0; Пісок 66,0-68,0; Вода замішування 9,7-9,9; Домішка хлоралюмокальція 1,0-1,1; Домішка модифікованого пентафтальового полімера 0,1-0,2.
Keywords: дорожньо-будiвельнi матерiали; бетони