Розробка заходів при виконанні робіт з капітального ремонту автомобільної дороги Н 32 «Покровск – Бахмут – Михайлівка» на ділянці км 16+800 – км 23+680 з використанням укріпленої щебенево-піщаної суміші з оптимальним вмістом цементу - Поліщук, Микита Русланович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У роботі були розроблені питання аналізу природно-кліматичних умов, обґрунтовано капітальний ремонт, виконано технологічні розрахунки, досліджено фізико-механічні властивості щебенево-піщаних сумішей укріплених цементом зрізним максимальним розміром зерен щебеню та запропоновано для проведення капітального ремонту щебенево-піщану суміш укріплену цементом з максимальним розміром зерен щебеню 40 мм, виконано розрахунок об'ємів робіт, розроблено технологію та організацію робіт капітального ремонту дорожнього одягу.
Keywords: дорожній одяг; капітальний ремонт; щебенево-мастиковий асфальтобетон; залізобетонна труба; щебенево-піщана суміш укріплена цементом; бітумна емульсія