Спосiб термiчної обробки високомiцного чавуну з вермикулярним графiтом - Костiна, Людмила Леонiдiвна; Мощенок, Василь Iванович (My University, 2007)
Спосіб термічної обробки високоміцного чавуну з вермикулярним графітом, який включає нагрівання до температури вище критичної АС1к +15-30 °С, витримку 0,5-1,0 годину та охолодження, який відрізняється тим, що проводять двократне нагрівання до температури АС1к +15-30 °С, кожний раз витримують 0,5 години та підстуджують до температури АС1п +15-30 °С разом з піччю та остаточно охолоджують на повітрі.
Keywords: матерiалознавство