Спосiб магнiтно-iмпульсної обробки тонкостiнних металiв з цилiндричним узгоджувальним пристроєм - Батигiн, Юрiй Вiкторович; Гнатов, Андрiй Вiкторович; Аргун, Щасяна Валiковна; Чаплигiн, Євген Олександрович; Дзюбенко, Олександр Андрiйович; Бондарь, Сергiй Володимирович (My University, 2013)
Спосіб магнітно-імпульсної обробки тонкостінних листових металів, який відрізняється тим, що під час обробки використовують циліндричний узгоджувальний пристрій, а індукований струм направляють через підключену індукційну індукторну систему з великою індуктивністю (понад 100 нГн), яка є інструментом магнітно-імпульсної дії, завдяки чому й здійснюють деформування тонкостінних листових металів.
Keywords: металообробка