Маркетинг персоналу підприємства - Качуровський, Олександр Дмитрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В кваліфікаційній роботі бакалавра набуло подальшого вивчення основних напрямків маркетингу персоналу підприємства. Зроблена характеристика діяльності підприємства; проаналізовано забезпеченість підприємства трудовими ресурсами; проведено аналіз продуктивності праці працівників підприємства та на основі цього виявлені основні фактори, що впливають на результати роботи підприємства; Обґрунтовані нововведення, що дозволяють підвищити результати роботи підприємства, саме проведення навчання працівників підприємства та атестація працівників підприємства. Здійснено техніко-економічна оцінка проектних рішень. Впровадження розроблених заходів дозволить підприємству підвищити ефективність управління персоналом.
Keywords: маркетинг персоналу; кадрове забезпечення; управління персоналом; продуктивність праці