Підвищення фінансових результатів діяльності підприємства на основі логістики - Денисенко, Віталій Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Для досягнення поставленої мети в роботі було вирішено такі завдання: розглянуто теоретичні засади поліпшення фінансових результатів діяльності підприємства на основі логістики; оцінено фінансові результати діяльності підприємства на прикладі ТОВ «СХІД-ТЕЛ»; розроблено напрями поліпшення фінансових результатів діяльності ТОВ «СХІД-ТЕЛ» на основі логістики. Актуальність теми дослідження визначається тим, що дослідження питань поліпшення фінансових результатів підприємства та вдосконалення логістичної діяльності підприємства дасть змогу виробити коректну стратегію і тактику розвитку, скласти плани і прийняти управлінські рішення, виявити резерви підвищення ефективності діяльності підприємства тощо.
Keywords: фінанси; фінансовий результат; виручка; прибуток; логістика; штрих-кодування