Підвищення ефективності функціонування системи перевезень сільськогосподарської продукції на підприємстві ТОВ «ФІТА ТРЕЙД» - Дубінський, Андрій Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
На основі даних, отриманих практичними та експериментальними дослідженнями, розробили раціональну маршрутну мережу доставки продукції, яка дає змогу зменшити час доставки продукції. Розраховано контрольний приклад по побудованій моделі та отримано ефект у розмірі 131 хв. Ступінь упровадження: керівництво підприємства ТОВ «Фіта Трейд» прийняло до розгляду питання про впровадження результатів дослідження в 2026 році. Прогнозні припущення щодо розвитку об’єкта дослідження – результати дослідження можуть бути використані в містах України при використанні перевезень дрібними партіями швидкопсувних харчових продуктів.
Keywords: дрібнопартійні перевезення; маршрутизація; раціональна маршрутна мережа; швидкопсувні харчові продукти; найкоротша зв’язуюча мережа