Розробка заходів по підвищенню експлуатаційного стану автомобільної дороги Харків – Сімферополь на ділянці км 76+000 – км 96+000 - Литвинчук, Микола Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі проведена оцінка експлуатаційного стану автомобільної дороги та обрані ділянки провадження робіт. Приведено розробки за технологією робіт з зимового утримання, ямко-вого, поточного і капітального ремонтів.
Keywords: Автомобільна дорога; експлуатаційні стан; зимове утримання; ремонт; технологія; організація робіт; контроль якості