Аналіз новітньої конструкції аксіально-поршневих гідромашин зі зниженими втратами тертя та витоків - Аврунін, Г. А.; Avrunin, Grygoriy; Глушкова, Д. Б.; Hlushkova, Diana; Подригало, М. А.; Podrigalo, Mikhail; Поторока, А. В.; Potoroka, Anatoly (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Розглянута конструкція новітніх аксіально-поршневих гідромашин з плаваючими циліндрами моделі Innas. Це розроблення завдяки суттєвому зниженню втрат тертя та витоків дає можливості створення гідроприводів з підвищеними технічними характеристи-ками. Проаналізовані результати порівняльних випробувань гідромашин. Матеріали будуть корисними для спеціалістів машинобудівного профілю.
Analysis of the Newest Design of Axial Piston Hydraulic Machines with Reduced Friction Losses and Leaks
Keywords: новітні конструкції гідромашин Innas; особливості поршневих груп; ККД; втрати тертя та витоки; порівняльні технічні характеристики; The newest designs of Innas hydraulic machines; features of piston groups; efficiency; friction losses and leaks; comparative technical characteristics; 621.225; 10.30977/BUL.2219-5548.2024.106.0.50