Технологічні особливості ремонту асфальтобетонних шарів дорожнього одягу на автомобільній дорозі Харків – Красноград – Перещепино на ділянці км 11+000 – км 15+274 - Поліщук, Ярослав Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В роботі проведено аналіз причин виникнення тріщин у дорожніх покриттях; утворення відбитих тріщин в асфальтобетонному покритті, покладеному на цементобетонну основу; заходи щодо підвищення тріщиностійкості асфальтобетонних покриттів; влаш-тування деформаційних швів в асфальтобетонному шарі, покладеному на цементобетонне покриття, технологія виконання робіт.
Keywords: автомобільна дорога; земляне полотно; дорожній одяг; цементобетонне покриття; деформаційний шов; тріщина; технологія і організація ремонту; асфальтобетонне покриття; щебенево-мастичний асфальтобетон