Струминний вiдцентровий насос - Сьомiн, Дмитро Олександрович; Роговий, Андрiй Сергiйович (My University, 2017)
Струминний відцентровий насос, що містить вихрову камеру, тангенціальний канал живлення, осьовий і тангенціальний канали виходу, осьовий канал живлення у верхній кришці вихрової камери, який відрізняється тим, що насос забезпечено пристроєм попереднього закручення вхідного потоку, встановленим перед осьовим каналом живлення.
Keywords: транспорт