Інтелектуальна модель оцінки автомобіля - Піддубний, Владислав Русланович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломнійроботі проведено аналіз ринку машин та обладнання та підходи до їхоцінки. Проаналізованісучаснітипиінтелектуальних моделей та найбільшпоширеніметодиїхрішення. Зробленовибірмовипрограмування, середовища та необхіднихбібліотек прикладного програмногозабезпечення. Реалізована модель, здійсненоїїнавчання, проведена оптимізація та перевіркаотриманихрезультатів. Застосуванняінтелектуальноїмоделі для задачіоцінкиавтомобілівзначнополіпшуєрезультати та точністьтакоїоцінки. Метою дипломноїроботи є підвищенняефективностіпроцесуоцінкиавтомобілів за рахунокрозробкисучасноїмоделііззастосуваннямелементів штучного інтелекту. Об'єктомдипломноїроботи є процесвибору та оцінки машин та обладнання. Предметом дипломноїроботи є розробкаінтелектуальноїмоделіоцінкиавтомобілів
Keywords: оцінка машин та обладнання; інтелектуальна модель; методи вирішення задач машинного навчання; оптимізація