АНАЛІЗ АЛГОРИТМІВ ВИМІРЮВАЛЬНОГО КОНТРОЛЮ ПАРАМЕТРІВ СКЛАДНОЇ ТЕХНІЧНОЇ СИСТЕМИ - Стаднік, В. В.; Стадник, В. В.; Stadnik, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Проведено аналіз алгоритмів контролю параметрів складних технічних систем, що забезпечують заданий рівень апріорної або апостеріорної достовірності контролю.
АНАЛИЗ АЛГОРИТМОВ ИЗМЕРИТЕЛЬНОГО КОНТРОЛЯ ПАРАМЕТРОВ СЛОЖНОЙ ТЕХНИЧЕСКОЙ СИСТЕМЫ
ALGORITHMS ANALYSIS OF MEASURING CONTROL OF COMPLEX TECHNICAL SYSTEM PARAMETERS
Keywords: помилки першого роду; помилки другого роду; достовірність контролю; складна технічна система; ошибки первого рода; ошибки второго рода; достоверность контроля; сложная техническая система; mistake of the first type; mistake of the second type; authenticity of control; complex technical system; 389(076.5)